Explorer Speelplaats Ürün Resim

Explorer houten kinder speelplaats is voor 3+ leeftijdsgroep ontworpen productserie. Bij deze serie is de functionaliteit en ontwikkeling van het kind op de voorgrond gehouden. Het bevat vele functies zoals klimmen, balanceren en horizontale en verticale overgangen.

Zie de product lijn
Earth Nature Speelplatsen Ürün Resim

Ontwerp gemaakt voor 3+ leeftijdsgroep, modulaire constructie, duurzame materialen en natuurlijke kleuren, die kenmerkend zijn voor onze speeltuinen Earth Nature serie. Dankzij de stevige constructie en duurzame materialen zijn de Earth Nature speeltuinen uiterst duurzaam. Het schept een leuke en veilige speelplaats voor kinderen.

Zie de product lijn
First Steps Speeltoestellen Ürün Resim

First Steps, speeltuin is ontworpen voor kleine kinderen die pas lopen, serie is klassiek en ecologisch. Ideaal voor kleuterscholen. Leuk, kleurrijk maar het belangrijkste is dat het educatief en veilig is!

Zie de product lijn
Kasteel Speeltuinen Ürün Resim

Welkom in het land van kastelen !!! Kinderen zijn dol op de visualiteit van een kasteel en ze willen bezoeken, moeten zij de castles.No niet meer te bezoeken, we ze brengen recht om uw tuin.

Zie de product lijn
Silver Metal Speeltoestellen Ürün Resim

Stevige en uitdagende speelplaatsen op basis van staal, ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.Zeus line is ontworpen om de fysieke en psychologische ontwikkeling van de kinderen die ermee spelen te stimuleren. Topkwaliteit materialen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het de ultieme duurzaamheid en functionaliteit oplevert .

Zie de product lijn
Natural Play Speelhuisjes Ürün Resim

Ontworpen door de natuur zelf, Dankzij de stevige constructie en duurzame materialen zijn de Natural Play speeltuinen uiterst duurzaam. Het schept een leuke en veilige speelplaats voor kinderen.

Zie de product lijn

Site Haritası